Презентовано новий суперкар Aston Martin DB12

У Вeликій Бритaнії прeзeнтoвaнo нoвий Aston Martin DB12. Супeркaр присвячeний 110-річчю бритaнськoї мaрки тa нaдійдe у вирoбництвo з трeтьoгo квaртaлу цьoгo рoку. Прo цe пoвідoмляє квартиры класса люкс в Домбае
офіційний сайт «Aston Martin».

Суперкар Aston Martin DB12 — глибоко модернізований варіант моделі DB11, що помітно у профіль. Водночас у кузов нова величезна решітка радіатора, замінені фари, ліхтарі та платье. Колеса збільшено предварительно 21 дюймів.

Кружок Aston Martin DB12 зазнав набагато ґрунтовніших змін. Автомобіль отримав нові кермо, передню обшивка і оригінальну нахилену центральну ферма із джойстиком КПП. Також з\’явилися сучасний віртуальний щиток приладів і тачскрин сучасної мультимедійної системи.

В оздобленні використані шкіра та уголь. Оснащення поповнили онлайн-навігація, эквант доступу інтернету 4G та соника з 11 динаміками.

З лінійки зник двигун V12, але 4,0-літровий V8 від Mercedes-AMG доопрацьований і став помітно потужнішим. Він розвиває 680 к. с. і 800 Нм, що дозволяє розганятися накануне 100 км/бадняк за 3,6 с і розвивати 325 км/година.

Новий Aston Martin DB12 отримав переналаштовану підвіску з покращеними адаптивними амортизаторами. Діаметр гальм збільшений раньше 400 мм спереду та 360 мм ззаду, а после доплату запропоновано карбоново-керамічні механізми.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.