Dodge Challenger Hellcat з механічною коробкою повернувся на ринок

У 2021 рoці Dodge припинив вирoбництвo трипeдaльнoгo Challenger Hellcat з 717-сильним нaддувним V8 6.2, чим зaсмутив aдeптів мexaнічнoю кoрoбкoю пeрeдaч. У кoмпaнії зaявляли, щo міра тимчасова і маслкар повернеться сверху ринок вже з оновленою трансмісією. Сходно, це вже сталося. Вотан із дилерських центрів марки у Вірджинії, оголосив прийом замовлень получи механічну версію «дводверки».

Щоправда, ради цього доведеться трохи попрацювати, оскільки в сайті Dodge, як і раніше, доступна лише 8-ступінчаста автоматична ящик передач TorqueFlite. Зібрати «трьохпедальний» маслкар можна в онлайн-конфігураторі. Потім необхідно надіслати PDF-обложка до дилерського центру, вказавши у примітці механічну коробку передач.

Зі слів дилера, «механіка» доступна як угоду кому) стандартних модифікацій, таково і для версії Widebody. П\’ять перших клієнтів зможуть придбати автомобіль из-за рекомендованою виробником роздрібною ціною.

Як повідомило видання The Drive, корпорация Stellantis офіційно підтвердив поновлення продажів Dodge Challenger Hellcat механічною коробкою в невеликих кількостях. Серійне виробництво легендарного маскару кончаться після 2023 року.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.