Позашляховик від Xiaomi вийде на ринок під брендом BAIC

У бaзі міністeрствa прoмислoвoсті Китaю з\’явилaся інфoрмaція прo нoвий «xaрдкoрний» пoзaшляxoвик місцeвoї кoмпaнії BAIC Motor — Stone 01 EREV. Під цією нaзвoю xoвaється прoєкт Luo Ke кoмпaнії Rox Motor. Зaснoвaнa Чaн Цзінeм, гoлoвoю для директорів Roborock, вона опосередковано належить технологічному гіганту Xiaomi. Наразі це офіційно стандарт BAIC.

BAIC Stone 01 EREV має характерний квадратний лимузин, що видає його «хардкорний» установка. Сітчаста решітка радіатора окреслена масивними накладками. Согласно бокам від неї розміщені великі Y-подібні блоки фар. Чорні дверні стійки створюють ефект ширяючого даху. Корпуси бічних дзеркал заднього виду, кузовний обвіс та частина інших елементів екстер\’єру також пофарбовані у чорний.

Держи кормі — вертикальні смуги ліхтарів та запасне чакра. Також заявлено три лідари — Вотан на даху та двойка на передніх крилах, що свідчить оборона наявність систем автоматичного керування.

Габарити Stone 01 — 5050 х 1980 х 1869 мм. Розмір колісної бази — 3010 мм. Споряджена маса — 3189 кг.

Автомобіль укомплектований 626-сильною гібридною установкою. Вона складається із 1,5-літрового бензинового двигуна та двох електромоторів: 204 к.с. спереду та 272 к.с. позаду. Ємність потрійного літієвого акумулятора від CALT без- уточнюється.

Офіційна прем\’єра BAIC Stone 01 EREV очікується отнюдь не раніше кінця 2023 року. Зважаючи нате деталі логотипу, виробництво налагодять сверху Пекінському автомобільному заводі (BAW). Попередньо, цінник новинки варіюватиметься в діапазоні 42 000 — 70 100 доларів США. Получай ринку Stone 01 доведеться конкурувати з Tank 500 та Beijing BJ60.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.